نحوه اعتمادسازی در روابط زناشویی

وفاداری به همسرتان به شما کمک میکند تا اعتماد او را در رابطه زناشویی جلب کنید. شما یک انسان هستید و قطعاً یک فرد با قدرت های ماورائی نیستید. اما حداقل ، شما میتوانید تمام تلاش خود را انجام دهید تا برخی از انتظارات همسرتان را برآورده کنید.
یکی از انتظاراتی که بیشتر همسران میخواهند در طی اعتمادسازی در روابط زناشویی برآورده شود وفاداری است. بهعنوانمثال ، درزمینهٔ وفاداری ، اگر واقعاً تشخیص دهید که میخواهید رابطه زناشویی شما به نتیجه برسد ، میتوانید به همسرتان وفادار بمانید.
بههرحال آیا سخت است که به همسرتان بچسبید و او را رها نکنید؟ اگر با آن شخص ازدواج کردهاید، اگر واقعاً به این رابطه متعهد هستید و به اعتمادسازی در روابط زناشویی اهمیت میدهید، مسائلی را که ممکن است باعث شود رابطه ای به جز رابطه با همسرتان داشته باشید حل میکنید تا بتوانید رابطه خود را ادامه دهید. وقتی مرتکب خیانت شدید ، اعتماد همسرتان به شما از بین می رود و برخی از آنها دیگر هرگز یاد نمیگیرند که به شریک زندگی خود اعتماد کنند.
در این مقاله به برخی از کارهایی که میتوانید انجام دهید تا به همسرتان وفادار بمانید و در روابط زناشویی اعتماد ایجاد کنید ، پرداختهایم.
نحوه اعتمادسازی در روابط زناشویی: روش های هوشمندانه که میتوانید این کار را انجام دهید
- چگونه میتوان در رابطه زناشویی خود اعتماد کرد و اعتماد ایجاد کرد؟
- چگونه میتوانید به رابطه زناشویی خود اعتماد کنید تا با همسرتان احساس راحتی کنید و اعتمادسازی در روابط زناشویی را حفظ کنید؟
- برخی از مراحل اعتمادسازی در روابط زناشویی چیست؟
- چگونه میتوان در یک رابطه اعتماد ایجاد کرد و باهم بود؟
- چگونه میتوان در یک رابطه اعتماد ایجاد کرد؟
تصمیم بگیرید هرروز طوری زندگی کنید که انگار آخرین روز زندگی شماست. وقتی در پسزمینه ذهن خود این موضوع را داشته باشید و به آن فکر کنید که یک روز آخرین روز زندگی شماست و ممکن است بمیرید و در برابر قضاوت و داوری خدا قرار خواهید گرفت ، این امر به شما کمک میکند خود را کنترل کنید.
با آتشبازی نکنید و ازآنچه متعلق به شما نیست دور بمانید. از موقعیتهایی که باعث خیانت در همسرتان میشود ، محافظت کنید. وقت زیادی را تنها با یک زن یا مرد که همسر شما نیستند، نگذرانید. تعهدهای زندگی زناشویی خود را هرروز یادآوری کنید. تصمیم بگیرید که به تعهدهای روابط زناشویی خود وفادار باشید.
با خود عهد ببندید که بیش از همسرتان زن یا مرد دیگری را تحسین نکنید.
اجازه دهید کلمات و عملکردهای شما همگام شوند
یکی از راههای اعتمادسازی در روابط زناشویی این است که مطمئن شوید عملکرد شما ، کلماتی را که میگویید منعکس میکند. اگر بگویید که الف را انجام میدهید ، و آن کلمه را دنبال کرده و آن را انجام میدهید ، همسرتان به شما ایمان میآورد و اعتماد او به شما قوی تر خواهد شد. بهعنوانمثال ، وقتی میگویید کفش یا جواهراتی را برای همسرتان میخرید و در واقع آن را برای همسرتان میخرید ، او میداند که میتواند به کلماتی که شما میگویید اطمینان داشته باشند.
اگر به همسرتان بگویید “عزیزم ، دوستت دارم” ، و درعینحال به او بیاحترامی میکنید ، یا به همسر خود در کاری کمک نمیکنید ، یا برخی از تعهدات خود را اجرا نمیکنید تا اوقات باکیفیت را با همسر خود بگذرانید او میفهمد که منظور شما ازآنچه میگویید درست نیست. و حرف با عملتان یکسان نیست.باگذشت زمان ، همسرتان خیلی روی حرفهای شما حساب نمیکند و ممکن است درنهایت به شما اعتماد نداشته باشد و به شما بیاحترامی کند.
اگر به همسرتان بگویید ساعت ۷دنبال او میروید تا باهم به یک رستوران بروید ، حتماً ساعت ۷ عصر با او ملاقات کنید. اگر به هر دلیلی نمیتوانید ساعت ۷ بعدازظهر به قول خود وفا کنید ، قبل از زمان تعیینشده به او اطلاع دهید.
به وعدههای خود عمل کنید
وقتی به همسرتان قول میدهید و آن را عملی میکنید، اعتماد همسرتان به شمارا تقویت میکند و شما را بیشتر باور میکند. همسرتان قابلیت اطمینان شما را پسندیده است که این امر باعث اعتمادسازی در روابط زناشویی میشود.
قبل از اینکه به همسرتان قول بدهید، مطمئن شوید که توانایی تحقق این قول را دارید یا دقیقاً به آنچه که قرار است برای همسرتان انجام دهید ، اندیشیدهاید. برای قول دادن فقط برای پشت سر گذاشتن صحبت های همسرتان عجله نکنید زیرا هنگامیکه مجبوری وفای به عهد کنید ، باید کشف کنید و بفهمید که واقعاً خواسته همسر شما چیست.
قبل از اینکه قول بدهید:
آنچه میخواهید به او بدهید یا کاری که میخواهید برای همسرتان انجام دهید را در نظر بگیرید. قبل از گفتن جواب، با دقت به آن فکر کنید. از خود بپرسید ، “برای تحقق این قول به چه منابعی نیاز خواهم داشت؟ آیا من آن منابع رادارم؟ در غیر این صورت ، چگونه میتوانم این منابع را بسیج کنم تا بتوانم به قول خود عمل کنم؟
حساب کنید و از خود بپرسید که با تحقق وعده خود چقدر وقت یا انرژی یا پول از دست خواهید داد و آیا ارزش آن را دارد اگر ارزش آن را ندارد ، قول دیگری دهید که میدانید میتوانید به آن عمل کنید.
هدف از اعتمادسازی در روابط زناشویی این است که دیگران به گفتههای شما ایمان بیاورند. به خاطر داشته باشید ،اعتمادسازی در روابط زناشویی نهتنها به قولهایی که میدهید بلکه به قولهایی که قادر به انجام آنها نیستید ربط دارد. تعهد و اجرای قول خود، به دیگران نشان میدهد که از آنها چه انتظاری دارید ، و بهنوبه خود ، احتمالاً با احترام با شما رفتار میکنند و اعتماد بیشتری به روند کار دارند.
صداقت نشان دهید
در اعتمادسازی در روابط زناشویی راستگویی فضیلتی است که میتواند به رابطه زناشویی شما اعتماد را جاری سازد ، باید به دنبال پرورش آن باشید. این هدف ثابت شما خواهد بود که عادتی ایجاد کنید که با دقت کامل در تمام معاملات خود با همسرتان از آن استفاده کنید زیرا دروغ فرآیند اعتمادسازی در روابط زناشویی را از بین میبرد. گفتن حقیقت یکی از راههای اعتمادسازی در روابط زناشویی است.
گاهی مجبور میشوید اذعان کنید که مرتکب اشتباهی شدهاید ، که این میتواند برای شما دردآور باشد. اما وقتی میتوانید شجاعت خود نشان دهید و حقیقت را بگویید ، حتی اگر همسرتان بلافاصله از شما راضی نشود ، پس از تأمل کوتاهی، او به شما به خاطر صداقت و شجاعتتان احترام میگذارد و شمارا به خاطر آن تحسین میکند.
اگر دعوا دارید و پس از تفکر متوجه میشوید که علت این دعوا شما بودهاید ، با فروتنی نزد همسرتان اعتراف کنید که مقصر بودهاید. اگر این کار را انجام دهید چیزی از دست نخواهید داد. از طرف دیگر اعتماد همسرتان را جلب خواهید کرد. بعضیاوقات منیّت و غرور ما مانع این کار میشود و سعی میکند مانع عذرخواهی شما شود. اما وقتی صادق باشید ، و همسرتان شمارا ببخشد ، اعتمادسازی در روابط زناشویی شما برقرار میماند.
پیامی که منتقل میکنید باید همیشه حقیقت باشد. اگر گرفتار دروغ گفتن شوید ، هرچقدر هم کم باشد ، از امانتداری شما کاسته میشود. هر زمان که میتوانید به همسر خود کمک کنید.کمک به عزیزترین فرد زندگیتان ، حتی اگر هیچ سودی برای شما نداشته باشد ، باعث اعتمادسازی در روابط زناشویی میشود. مهربانی اصیل به اعتمادسازی کمک میکند.
با همسرت کاملاً راحت باش
چیزی که باعث خراب شدن اعتمادسازی در روابط زناشویی میشود این است که در زندگی زناشویی پنهانکاری وجود داشته باشد و همسر فکر میکند شریک زندگیاش چیزی را از او پنهان میکند.اگر میخواهید در زندگی اعتمادسازی در روابط زناشویی ایجاد کنید ، ضروری است که در همه معاملات ومراودات خود با همسرتان راحت باشید.
در تمام تصمیماتی که میگیرید همسرتان را درگیر کنید. اگر حساب بانکی جداگانه دارید ، اشکالی ندارد که به او بگویید میخواهید از پولتان برای خرید اتومبیل جدیدی استفاده کنید یا جواهرات جدید برای او بخرید. وقتی به او میگویید ، و نظراتش را جویا میشوید ، به او میگوید که برای عقایدش ارزش قائل هستید که این موضوع باعث میشود بیشتر به شما اعتماد کند.
هنگامیکه از خانه خارج میشوید ، به همسرتان اطلاع دهید که دقیقاً کجا میروید. از دادن اطلاعات مبهم که میتواند شبهاتی ایجاد کند و باعث سوءتفاهم شود ،اجتناب کنید. اینگونه میتوان اعتمادسازی در روابط زناشویی را به وجود آورد.
هرگز احساس نکنید همسرتان بیشازحد فضول است یا سعی در خرد کردن اعصاب شما دارد. بهعنوانمثال ، اگر بیرون میروید و همسرتان از شما میپرسد ، “کجا میروید؟” شما باید با جزئیات دقیقاً بگویید کجا میروید. شما میتوانید چیزی مانند “من میخواهم خواهرم آناهیتا را ببینم.” را به او بگویید. من تمامروز را در خانه او خواهم بود ، حال بچههای او را میبینم و سپس مستقیم به خانه میآیم.
” اگر او از شما بپرسد کجا میروی و شما بگویید ، “چرا میخواهی بدانی؟” یا میگویید ، “من میخواهم کسی را ببینم” ، و از خانه خارج میشوید ، همسرتان احساس میکند که به او احترام نمیگذارید و شک خواهد کرد که چیزی را از او پنهان میکنید. او از خود خواهد پرسید ، “چرا او به من نگفت که چه کسی را میخواهد ببیند؟ چه کسی میتواند باشد؟ آیا او مرد دیگری است آیا میتواند زن دیگری باشد؟ ” همسرتان شروع به شک و تردید در مورد شما میکند و این موضوع اعتمادی را که به شما دارد از بین میبرد.
از طرف دیگر ، هرچه بیشتر اطلاعات بدهید ، اعتماد بین شما و همسرتان حفظ میشود.
دادن اطلاعات بهموقع باعث اعتماد به زندگی زناشویی نیز میشود. وقتی دیر به خانه میآیید و همسرتان میخواهد بداند که چرا دیر آمدید ، حتی اگر از این سؤال احساس خستگی و عصبانیت کنید ، به حدی صبور باشید که بتوانید اطلاعات را فوراً در اختیار او قرار دهید. بنابراین ، اگر مجبورید احساسات خود را کنترل کنید تا بهموقع پیامی را ارائه دهید ، این کار را حتماً انجام دهید.
سعی کنید همسرتان را راضی کنید
وقتی باپشتکار سعی در جلب رضایت همسرتان دارید ، این باعث میشود همسرتان احساس ترس نکند و بدون هیچ ترس و تردیدی کاملاً به شما اعتماد کند. شما نباید این نگرش را داشته باشید که میگوید: “من هرچه بخواهم انجام خواهم داد. من روی پای خودم ایستادهام، و ازدواج با شما به معنای جواب پس دادن به شما نیست! ” این نوع نگرش اعتمادسازی در روابط زناشویی را خراب میکند.
وقتی این نگرش رادارید که میگوید: “من میدانم که در این رابطه نمیتوانم تمام نیازها و خواستههای خودم را برآورده کنم ، اما تمام تلاشم را میکنم تا ابراز عشق کنم و سعی می کنم نیازهای همسرم را برآورده کنم، من به او توضیح خواهم داد ، بار خود را با او تقسیم خواهم کرد و خیلی چیزها را به خاطر او تحمل خواهم کرد؛ “همسرتان به شما اعتماد خواهد کرد زیرا شما با این طرز فکر نشان دادهاید که به رابطه زناشویی خود متعهد هستید. ”
ببخش
اگر همسرتان درگذشته به شما ظلم کرده است ، اگر تصمیم دارید او را با تمام وجود ببخشید ، میتوانید دوباره در زندگی و رابطه زناشویی خود، اعتماد ایجاد کنید. بخشش راه را برای شما هموار میکند تا آسیب را از ذهن خود پاککنید و آن را رها کنید.
اگر نبخشید ، در این صورت مرتباً به اشتباهی که همسرتان هر بار که دعوا میکنید و او مرتکب آن می شود ، اشاره میکنید و این باعث میشود اعتماد مجدد به او سخت تر شود. بخشش همسرتان که شمارا آزردهخاطر کرده است این است که چگونه پس از قطع رابطه میتوانید به آن اعتماد کنید.
فروتن باش
اگر بهنوعی به همسرتان ظلم کردهاید ، عذرخواهی کرده و استغفارکنید. بپذیرید که کار اشتباهی انجام دادهاید ، بیان کنید که نسبت به کاری که با همسرتان کردهاید احساس بدی دارید ، بارها درباره آن فکر کردهاید ، درسی که از این تجربه آموختهاید را بیان کنید و بگویید ازاینپس چگونه میخواهید رفتار کنید.
این کار به شما کمک میکند تا به بازگشت رابطه امیدوار باشید زیرا اعتمادسازی در رابطه زناشویی خود ایجاد کردهاید. و سپس با اعمال خود نشان دهید که پشیمان هستید. بگذارید همسرتان تغییری در نگرش شما ببیند. همیشه هزینه کارهایی که انجام دادهاید را به خود یادآوری کنید .
بهعنوانمثال بدانید چگونه رفتارشما باعث شد همسرتان نسبت به شما سرد شود یا اینکه چگونه باعث شد فرزندان شما به دلیل عصبانیت از شما دور شوند . اجازه دهید این کار بهعنوان ابزاری برای جلوگیری از تکرار آن اشتباه در خدمت شما باشد.
وقتی همسرتان میبیند که شما تغییر اساسی کردهاید ، او مایل است دوباره به شما اعتماد کند. اینگونه میتوان دوباره اعتمادسازی در روابط زناشویی را تقویت کرد. اینگونه میتوان اعتمادی را که آسیب دیده است ترمیم کرد!
با همسرتان تقابل کنید
وقتی شریک زندگی شما به خواستههای شما توجه نداشته باشد و فقط به خودش و نیازها و خواستههای خودش توجه کند شما قطعاً حس بدی خواهید داشت. برخی از افراد احساس میکنند تقابل با همسر خود باعث اختلافات غیرضروری میشود. اجتناب از مسئلهای که شمارا آزار میدهد میتواند شمارا غرغرو و شاکی میکند. این موضوع باعث تلخی در رابطه زناشویی میشود و اعتماد شما را پیش همسرتان از بین میبرد.
مواجهشدن با شریک زندگی خود و وادار کردن وی به بحث در مورد این موضوع ، مشکلات پیش روی شمارا برطرف میکند. وقتی بهطور منطقی و مؤثر با موضوعات برخورد میکنید ، ذهن شما از هرگونه تردید پاک میشود و باعث میشود اعتماد بیشتری به همسرتان داشته باشید. اینگونه میتوانید اعتمادسازی در روابط زناشویی را تقویت کنید.
بیاموزید که چگونه با همسر خود ارتباط مؤثر برقرار کنید
ارتباطات ضعیف دلیل اصلی از بین رفتن اعتمادسازی در روابط زناشویی است. ارتباط خوب شامل روشن بودن آنچه شما به آن متعهد شدهاید یا به آن متعهد نشدهاید و آنچه در مورد آن توافق کردهاید است.اعتمادسازی بدون خطر نیست. این شامل اجازه دادن به شما و همسرتان برای به اثبات رساندن قابلیت های خود برای اطمینان و اعتماد سازی در روابط زناشویی است.
به خود یادآوری کنید که ایجاد و جلب اعتماد به زمان نیاز دارد
اعتمادسازی در روابط زناشویی یک تعهد روزانه است. اگر انتظار دارید در زندگی زناشویی خود اعتماد ایجاد کنید ، ابتدا قدمهای کوچکی بردارید و تعهدات کوچک را بپذیرید و سپس ، با افزایش اعتماد می توانید در انجام و پذیرش تعهدات بزرگتر راحتتر عمل کنید. اعتماد کنید تا در عوض بتوانید بهطورکلی اعتماد را دریافت کنید.
برای تصمیمگیری وقت بگذارید و قبل از اقدام سریع ، فکر کنید
فقط تعهداتی را بپذیرید که از قبول آنها راضی باشید. شجاعت داشته باشید و در بعضی مواقع بگویید “نه” ، حتی اگر این موضوع همسر شمارا ناامید کند. اگر با چیزی موافقت کنید و نتوانید آن را دنبال کنید ، وضعیت زندگی شما بدتر میشود.
آنچه را در ذهن خوددارید واضح و روشن بیان کنید و تعهدات خود را دنبال کنید. سازماندهی بخش ضروری در ایجاد اعتماد با خانواده ، دوستان و همکاران است که این امکان را برای شما فراهم میکند تا وقت و انرژی خود را مدیریت کنید و بتوانید صریح و واضح پاسخ دهید.
برای اعتمادسازی در روابط زناشویی که برقرار کردهاید ارزش قائل شوید و آنها را امری طبیعی تلقی نکنید. اعتماد اغلب از مداومت حاصل میشود. ما تمایل داریم که بیشترین اعتماد را به افرادی داشته باشیم که بهطور مداوم در اوقات خوب و بد کنار ما هستند. بهطور مرتب نشان دادن کسی که در کنار او هستید ، روشی مؤثر در ایجاد اعتماد در زندگی زناشویی است.
مهارتهای تیمی خود را در زندگی زناشویی تقویت کنید
وقتی شما در زندگی زناشویی خود فعالانه فعالیت میکنید و با همسر خود در کارهای مختلف مشارکت میکنید ، همسرتان به شما احترام میگذارد و به شما اعتماد میکند. راحت بودن و مایل بودن به مشارکت این مسئله را نشان میدهد. بهعبارتدیگر ، آنچه همسرتان میگوید را در نظر داشته باشید ، نشان دهید که شما بهطور فعال گوش میدهید ، افکار و بازخورد خود را به روشی محترمانه پیشنهاد کرده و نشان دهید که مایل به شنیدن صحبتها و نقطه نظرات او هستید.
احساسات خود را پنهان نکنید
صراحت در مورد احساسات خود اغلب یک روش مؤثر برای ایجاد اعتماد است. علاوه بر این ، اگر همسر شما بداند که شما به آنها اهمیت میدهید ، احتمالاً به شما اعتماد خواهند کرد. هوش هیجانی در اعتمادسازی نقش اساسی دارد. پذیرفتن احساسات خود ، یادگیری درسهایی غالب است که اقدام مثمر ثمر در آن به معنای انکار واقعیت نیست ، این کلید اعتمادسازی در روابط زناشویی است.
همیشه خود را تبلیغ نکنید
قدردانی و تشکر نقش مهمی در اعتمادسازی در روابط زناشویی دارد. شناخت و قدردانی از زحمات همسر خود ، استعداد شما در رهبری و در زندگی زناشویی را نشان میدهد و اعتماد همسرتان را به شما افزایش میدهد.از طرف دیگر ، اگر یکی از زوجین قدردانی از یک کار خوب را نشان ندهند ، خودخواه به نظر میرسد. خودخواهی اعتماد را از بین میبرد.
به اشتباهات خود اعتراف کنید
وقتی میخواهید اشتباهات خود را پنهان کنید ، همسر شما میداند که شما صداقت کافی ندارید. با راحت بودن ، طرف آسیبپذیر خود را نشان میدهید که این موضوع به اعتمادسازی در روابط زناشویی کمک میکند. این به این دلیل است که آنها درک میکنند شما بیشتر شبیه آنها هستید و ممکن است همه اشتباه کنند. اگر وانمود کنید که هرگز اشتباه نمیکنید ، اعتماد به خود را دشوار خواهید کرد زیرا تفاوت غیرضروری بین شما ایجاد کرده است.
چگونه میتوان با شریک زندگی خود در یک زندگی زناشویی یا رابطه اعتماد ایجاد کرد
آندره بونیور ، روانشناس بالینی ، پروفسور و نویسنده ، توصیههای زیر را برای اعتمادسازی با یک شریک زندگی در یک رابطه یا ازدواج به اشتراک میگذارد. پیشنهاد میکند که اعتماد برای صمیمیت عاطفی سالم موردنیاز و لازم است. از بین بردن اعتماد بسیار سادهتر و سریعتر از ایجاد اعتماد است.
واضح بگو!
برای رشد اعتماد در زندگی زناشویی خود ، به شما پیشنهاد میکند “منظور خود را واضح بیان کنید و آنچه را که میگویید را معنی کنید” ما در دوران کودکی بهسرعت یاد میگیریم که کسی دروغ نمیگوید. ممکن است کسی به قول خود عمل نکند ، یا والدینی وجود داشته باشند که تهدید می کنند. این شکل از حفاظت از خود برای کمک به زنده ماندن تکاملیافته است .
هرچه بزرگتر میشویم ، انتظارات و رفتار خود را با یادگیری عدم اعتماد به یک فرد دروغگو، بهخوبی انجام میدهیم ، که این امر به ما کمک میکند تا دوباره دچار اشتباه و ضرر نشویم. بنابراین ، هنگام تلاش برای اعتمادسازی در روابط زناشویی خودتان، مواردی را بیان نکنید که نمیتوانید به آنها عمل کنید..
همچنین مهم است که مواردی را بیان نکنید که احساسات شمارا بهدرستی منعکس نمی کنند. بهطور مداوم دروغ گفتن ، حتی اگر احساساسات کوچک یا بینتیجه بودن را ایجاد می کند ، باعث میشود که شخص مقابل به گفته شما اعتماد نکند .
آسیب پذیر شو!
یکی دیگر از جنبههای اعتمادسازی در روابط زناشویی این است که در هنگام ایجاد اعتماد در روابط آسیبپذیرتر شویم. مردم وقتی به یکدیگر اعتماد میکنند احساس آسیب پذیری میکنند. بخشی از این امر بهمرور و از طریق تعاملات روزمره ما بهطور خودکار اتفاق میافتد.همچنین وقتی ازنظر عاطفی آسیبپذیر می شویم ایجاد اعتماد بسیار ساده تر میشود.
اعتمادسازی در روابط زناشویی مستلزم این است که خود را در برابر خطر بالقوه آسیبدیدگی راحت و آسوده کنید. این میتواند مواردی باشد که شمارا میترساند و یا جنبههایی از خود را که جذاب نمیدانید آشکار کند. بهعبارتدیگر ، اعتماد وقتی ایجاد میشود که همسر ما این فرصت را داشته باشد که ما را تحقیر کند یا به ما آسیب برساند ، اما این کار را انجام نمیدهد.
احترام
احترام نقش مهمی در ایجاد اعتماد در زندگی زناشویی دارد. یکی از پایدارترین احساساتی که میتوانیم توسط همسرمان دریافت کنیم و از آن آسیب ببینیم ، این است که آنها ما را تحقیر کنند یا به دید تحقیر به ما نگاه کنند ، زیرا عدم احترام اعتماد را از بین میبرد. هر رابطهای ، حتی رابطه و زندگی زناشویی ، شامل سطح اساسی اعتماد و درنتیجه احترام است .اما برای حفظ این سطح احترام هرچه رابطه صمیمیتر باشد این موضوع اهمیت بیشتری پیدا میکند.
متأسفانه ، ما گاهی اوقات بدترین ویژگیهای خود را به همسر خود نشان میدهیم. ممکن است بیش از آنکه نسبت به غریبهای برخورد کنیم ، مستعد برخورد فاحش با افراد نزدیک خود باشیم. ما این واقعیت را نادیده می گیریم که احترام برای کسانی که دوستشان داریم به دلیل آسیبی که عدم احترام بهمرور زمان به آنها وارد می کند از اهمیت بیشتری برخوردار است .
لازم نیست تماموقت با شریک زندگی خود کاملاً مؤدب باشید. بااینحال ، به یاد داشته باشید که هر وقت با همسرتان بهگونهای برخورد کنید که سطح اساسی احترام را نقض کند ، به ارتباطی که دارید آسیب میرسانید. بهعلاوه ، این موضوع اعتماد به شما را در طول زمان برای شریک زندگیتان بسیار دشوارتر خواهد کرد.
علاوه بر این ، برای ایجاد اعتماد در شریک زندگی خود ، آمادهباشید تا به او شک و تردید را منتقل کنید. برای این ایده ، از یک بیمار و دکترش مثال میزنیم ، که ده سال است او را میبیند و نسبت به هم اعتماد و احترام دارند.
تفاوت بین احساس بیمار نسبت به نظر پزشک معتمد و نظر پزشکی را که بیمار قبلاً هرگز ندیده است ، توصیف میکند. درحالیکه بیمار ممکن است به دلیل داشتن صلاحیت پزشکی آمادگی لازم را برای اطمینان به پزشک جدید را داشته باشد ، اما احتمالاً او با پزشکی که به او اعتماد کرده بسیار راحتتر خواهد بود.حتی ممکن است شنیدن اخبار پزشکی دشوار یا غافلگیرکننده از پزشک عادی خود برای او آسانتر باشد زیرا او به دلیل اعتماد و سابقهای که در اختیاردارد آماده خواهد بود که به پزشک جدید شک و تردید داشته باشد.
بیان احساسات به روشی مفید
یک روش دیگر برای ایجاد اعتماد در رابطهای است که احساسات خود را به روشی مفید و کاربردی بیان می کنید.
بنابراین ، برای ایجاد اعتماد ، روشهای بحث در مورد احساسات دشوار را که مشارکتی و احترامآمیز است ، ایجاد کنید. برای ایجاد اعتماد در زندگی زناشویی، باید به او فرصت دهید تا با “خود واقعی” شما ،که شامل پیچیدگی عاطفی شماست ، ارتباط برقرار کند.
سرانجام ، برای ایجاد اعتماد با شریک زندگی خود در یک رابطه ، توجه به متقابل بودن مهم است. بهعبارتدیگر ، مایل به دادن و همچنین دریافت باشید. برای هر دو شریک لازم است که با سطح دادن و دریافت اطلاعات احساس راحتی کنند.
بازسازی اعتماد پس از تقلب و خیانت
چگونه میتوانیم اعتماد را پس از خیانت دوباره بازسازی کنیم؟ اگر به شریک عاطفی شما به شما دروغ گفته است یا صدمهای دیدهاید ، اعتماد مجدد مدتزمان زیادی طول بکشد. شما ممکن است بهطور خودکار فکر کنید باید از شخصی که به اعتماد شما خیانت کرده جدا شوید. بااینحال ، دیگران ممکن است بخواهند که رابطه را ادامه دهند ، زیرا معتقدند که اقدامات شریک زندگی آنها آنقدر بد نیست که از این رابطه منصرف شوند.
درهرصورت ، مهم است که بعد از شرایط دشوار ، دوباره بین خود و شریک زندگی خود اعتماد ایجاد کنید.وقتی اعتماد بعد از تقلب از بین برود و آسیب ببیند و شما در حال تلاش برای بازسازی اعتماد هستید ، شاید عاقلانه نباشد که همه شک و تردیدهای خود را کنار بگذارید.
بااینحال ، اگر هنوز هم امیدوارید که اعتماد خود را دوباره ایجاد کنید ، باید برخی از تردیدهای خود را کنار بگذارید یا آنها را به حالت تعلیق دربیاورید ، تا به شریک زندگی خود فرصت دهید تا از عهده این اشتباه شما برآید. پس ، اگر شریک زندگی شما این کار را نمیکند ، او فردی است که اعتمادسازی را مختل میکند.
در هر رابطهای ، بهویژه در روابطی که توسط خیانت تهدید شده اند، ارتباطات سالم نقش مهمی در ایجاد اعتماد دارد. هر یک از شرکا باید بتواند صادقانه صحبت کنند ، و اگر مشاجرهای پیش آمد ، هر دو نفر باید “بدون انعطاف در” گذشته “منصفانه مبارزه کنند”.
برای جلب اعتماد مجدد ، به خاطر داشته باشید که ممکن است رابطه شما بعد از تقلب یا خیانتهای دیگر متفاوت شود. بااینحال ، ساخت چیز جدید نیز امکانپذیر است ، اگرچه هر دو نفر در زندگی زناشویی باید مایل به ایجاد یک رابطه جدید باهم باشند .
ماندن در زمان حال و حرکت به سمت آینده پس از تقلب کسی بسیار چالشبرانگیز است .در این موقعیت ماندن در آن یا نگرانی در مورد گذشته آسانتر است. کسی که فریبخورده است حق دارد آسیب ببیند ، عصبانی یا غمگین شود ، اما اگر نتواند از این احساسات دور شود ، این ممکن است نشانهای از ادامه رابطه باشد.
اعتماد به خود
اعتماد به خود مهم است ، اگرچه دشوار است. یادگیری اینکه به خود و احساسات خود اعتماد کنید و به خود اطمینان دهید که حرکت روبهجلو مشکلی ندارد ، کلید هر رابطه سالم است .شاید مهمترین جنبه بازسازی اعتماد پس از تقلب شریک زندگی ، برقراری ارتباط آزاد باشد. صحبت کنید و بهطور واقعی به یکدیگر گوش دهید. هر دو شریک باید در مورد نیازهای دیگری فکر کنند.
زن شوهر باید آشکارا نیازهای خود را به اشتراک بگذارند ، و بررسی کنند که آیا آنها مایل به پاسخگویی به این نیازها هستند یا خیر. اگر هر یک از طرفین احساس کند که مایل به این کار نیستند یا قادر به تأمین نیازهای همسر خود نیستند ، ممکن است لازم باشد که زن و شوهر بهطورجدی در مورد ادامه زندگی و رابطه خود را به طور صحیح بررسی کنند.
بااینحال ، اگر شما باشید که تقلب کردید ، چه میکنید؟ بهعنوانمثال ، شاید شما شریک زندگی خود را فریب دادهاید ، اما هر دو توافق کردهاید که تلاش کنید و رابطه و اعتماد را بازسازی کنید. برای ادامه کار چهکاری باید انجام دهید؟
برای شروع ، مسئولیت اقدامات خود را بر عهده بگیرید. به رفتار خود اعتراف کنید و مسئولیت آن را بر عهده بگیرید. همچنین ، درک کنید که چگونه رفتار شما بر احساسات شریک زندگی شما تأثیر گذاشته است. در مورد اقدامات خود تأملکنید ، و به آنچه در تصمیم شما برای تقلب اتفاق افتاد، فکر کنید .
در زندگی پیش بروید و به قولهایی که دادهاید عمل کنید. برای اینکه نشان دهید میتوان به شما اعتماد کرد ، آنچه را که میخواهید انجام دهید دنبال کنید. بهعنوانمثال ، اگر میگویید که میخواهید تماس بگیرید ، حتماً درواقع تماس بگیرید.
نتیجه
اگر میخواهید در رابطه زناشویی اعتماد را بازسازی کنید یا آن را ایجاد کنید ، باید درک کنید که این مسئله برای بقای رابطه زناشویی شما چقدر مهم است ، آن را درک کنید و قدمهایی برای بازسازی و ایجاد اعتماد بردارید تا شخص معتمدی باشید و پلهایی بسازید که باعث میشود به همسرتان اعتماد کنید. اعتمادسازی به شما کمک میکند که یک رابطه و زندگی زناشویی سعادتمندانه داشته باشید.
به نظر شما چه راه های دیگری وجود دارد تا اعتماد بیشتری را در روابط زناشویی خود ایجاد کنید؟ آیا دوست دارید در روابط زناشویی خود اعتماد ایجاد کنید؟
دیدگاهتان را بنویسید